Deprecated: Non-static method DOMDocument::loadXML() should not be called statically in /home/gardul/public_html/design/page.php on line 104
Produse & Oferte

Produse & Oferte

Va punem la dispozitie servicii de consultanta si montaj oferite de personal specializat, avand o vasta experienta in domeniul constructiilor.

Ne putem deplasa la spatiul pe care care doriti sa-l amenajati pentru a efectua masuratori si a va indruma in alegerea materialelor si a modelelor cele mai potrivite pentru spatiul respectiv sau va putem oferi consultanta in magazinul nostru de prezentare.

La cerere putem efectua transportul materialelor la destinatia dorita. Castigati alaturi de noi avantajele unei imprejmuiri de calitate:

  • durata de viata foarte mare in conditii estetice de exceptie
  • economii insemnate in timp (deoarece nu necesita intretinere)
  • montaj rapid si usor
  • cresterea valorii proprietatii datorita aspectului deosebit al imprejmuirii

De aceea, gardurile Concrete constituie o solutie ideala pentru o imprejmuire eleganta, solida si usor de intretinut.

Garduri

Gard Clinker

Gard Clinker 1 Gard Clinker 2 Sistemul de garduri CLINKER BRICK este conceput sa imite caramida clinker. Principalul sau avantaj este punerea in opera rapid scurtand semnificativ perioada de executie. Blocurile pot fi montate cu sau fara mortar, dupa realizarea zidurilor fiind necesar umplerea golurilor cu beton.

La final capacele de la stalpi sau ziduri se pot monta cu sau fara adeziv. Pe dimensiuni tipice puteti realize un gard dupa gustul si nevoile dumneavoastra. Sistemul CLINKER BRICK va permite construirea unui gard cu costuri mai mici,dar in acelasui timp durabil se de calitate.
vezi galerie...

Gard Davi L

Gard Davi L 1 Gard Davi L 2 Gardul Davi L este un system inovativ produs in U.E. si introdus in piata in anul 2004. Prin extinderea latimii si reducerea inaltimii unui bloc am realizat un gard exceptional, foarte diferit de solutiile tipice din intreaga lume utilizate pana in prezent.

La baza procesului de productie se afla “tehnologia de vibrare” conferind elementelor o duritate sporita. Fiecare element divizat castiga un design unic si o textura inimitabila prin procesul “splitting tehnology”. Cu o varietate de culori puteti realize solutii unicat care vor intra in armonie cu casa si imprejurimile dumneavoastra.
vezi galerie...

Gard Oval

Gard Oval 1 Gard Oval 2 Blocurile arcuite OVAL se folosesc pentru a crea un gard simplu, original si inovativ. Laturile lungi ale blocurilor sunt convexe ceea ce face sa arate exceptional. Ansamblul este simplu de realizat si nu necesita o forta de munca intensa. Blocurile pot fi montate cu sau fara mortar, apoi fiind necesar umplerea lor cu beton.
vezi galerie...

Gard Plasa Bordurata

Gard Plasa Bordurata 1 Gard Plasa Bordurata 2 Panoul gard bordurat zincat se foloseste la imprejmuirea terenurilor si a constructiilor de tip industrial dar si civil. Acest tip de imprejmuire este foarte des intalnit si reprezinta una din cele mai rentabile variante de delimitare. Panoul are dimensiuni standard: lungimea este de 2510 mm iar inaltimea poate fi de 1560 mm, 1760 mm sau 2035 mm.
vezi galerie...

Gard Round

Gard Round 1 Gard Round 2 Sistemul ROUND este un gard format din blocuri rotunde si ovale. Stalpii gardului sunt formati din blocuri rotunde cu doua laturi paralele drepte pentru montarea panourilor de gard cu usurinta. Zidul gardului este format din blocuri OVAL (vezi GARD OVAL) DE FORMA OVALA.
vezi galerie...


Elemente Ziduri Aparente

Elemente Ziduri Aparente 1 Elemente Ziduri Aparente 2 Structura sistemului TOM este similară Gardurilor Davi si este format din câteva elemente cu dimensiuni diferite. Simplitatea și originalitatea fac din acest produs unul foarte competitiv.
vezi galerie...


Palisade

Palisade 1 Palisade 2 PALISADELE se desting de alte elemente de decor prin structura caracteristica a suprafetei care este o imitatie de roca divizata. Pot fi folosite in gradinile curtilor, in formarea de paturi de flori precum si in construirea de pereti, scari, drumuri de acces, terase sau pante de securitate.
vezi galerie...


Pavaje Pentru Elevatie

Pavaje Pentru Elevatie 1 Pavaje Pentru Elevatie 2 Cu ajutorul pavajelor verticale Stone putem realize placari pe soclurile caselor,pe peretii cladirilor sau pot fi folosite ca palisade. Disponibile in trei culori,componentele sistemului Stone sunt supuse procesului de divizare dand impresia de piatra cioplita.
vezi galerie...


Garduri Plasa Bordurata Zincata

Garduri Plasa Bordurata Zincata 1 Garduri Plasa Bordurata Zincata 2 Panoul gard bordurat zincat se foloseste la imprejmuirea terenurilor si a constructiilor de tip industrial dar si civil. Acest tip de imprejmuire este foarte des intalnit si reprezinta una din cele mai rentabile variante de delimitare. Panoul are dimensiuni standard: lungimea este de 2510 mm iar inaltimea poate fi de 1560 mm, 1760 mm sau 2035 mm.
vezi galerie...