Deprecated: Non-static method DOMDocument::loadXML() should not be called statically in /home/gardul/public_html/design/page.php on line 104
Despre Noi

Despre Noi

CONCRETE Garduri este parte a grupului Ambient, companie privata cu o traditie de peste 9 ani in importul si comercializarea materialelor pentru constructii: garduri complete, blocuri zidarie aparenta, palisade, pavaje verticale, panouri de gard, precum si a materialelor pentru amenajari interioare: parchet laminat si accesorii, galerii metalice, sine si accesorii pentru perdele si draperii (brose si ciucuri) etc.

Principiile de baza dupa care ne ghidam sunt - seriozitate, preturi mici si calitate ireprosabila.
Seriozitate - prin selectionarea unui personal calificat si amabil, livrari prompte etc, preturi mici - prin importuri directe de la producatori, calitate- prin grija cu care selectionam si verificam fiecare produs. CONCRETE Garduri sunt produse in Uniunea Europeana, si sunt supuse celor mai severe controale ale calitatatii. Stocurile sunt in permanent mentinute la un nivel optim, astfel incat orice comanda sa poata fi livrata catre clienti cat mai curand posibil.